FAQ SearchLogin
Tuxera Home
View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Oct 22, 2017 01:15



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
device name problem (numbers) 
Author Message

Joined: Tue Mar 25, 2014 16:55
Posts: 1
Post device name problem (numbers)
hey,

i´m using ntfs-3g and osxfuse with homebrew on macos 10.9.2. i´m not sure exactly when my problems started, but i think maybe the last ntfs-3g-update or the macos-update is causing the problems because i installed them at the same time.. reinstalling of osxfuse and ntfs-3g (kernel-extension-unloading etc.), rebooting are not helping.

what´s the problem?
every time i insert an usb-stick with ntfs it´s mounting properly and creates a directory in /Volumes. but after unmounting, the directory is still there and so it creates a new one next time i´m plugging the usb-stick in with a growing number added to the devicename. after unmounting the device i have two directories /Volumes, three after the next and so on. the only solution is to manually delete the remaining directory in /Volumes.

is there any solution for my problem?

nono


Tue Mar 25, 2014 17:15
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Original forum style by Vjacheslav Trushkin.